Anoniem – De man van mijn vriendin gaat vreemd met een collega van me

mijn collega anonieme verhalen FamilieNieuws Suriname Nederland

Lieve mensen, ik zit met een groot probleem. Ik ben Charlie en ik heb 1 allerbeste vriendin, Jetty. Ik ken haar al sinds ik 14 jaar ben.
[quads id=1]

Jetty mijn vriendin

Ik woon in Amsterdam maar ik ben opgegroeid in Haarlem waar ik Jetty heb leren kennen. 20 jaar geleden. We zijn bijna op dezelfde dag jarig en we plannen om onze verjaardag deze zomer samen te vieren. Groot feest etc. Onze families kennen elkaar ook en we hebben zo een beetje dezelfde vrienden. Ik ben pas 3 jaartjes uit Haarlem verhuisd.

Van zijn vriendin Lisa

[quads id=1]
Mijn baan heb ik hier in Amsterdam dankzij de man van mijn vriendin. Hij is 1 van de bazen hier. Glenn heet hij. Maar ik zie hem niet veel. Ik ben hem wel dankbaar dat ik deze job heb gekregen. En doordat ik intern een opleiding heb gedaan ben ik zelfs een stapje hoger gegaan en toen kwam ik dus op de afdeling van zijn ‘vriendin’ Lisa. Zijn vriendin werd mijn vriendin. Echt een hele leuke meid. We bespreken heel veel en gaan vaak na het werk wat drinken. Zonder dat hij het wist want hij is zelden op het werk.

Ze heeft pas een baby gehad

Zij sprak dus vaker over haar vriend. Ze zei me nooit dat het een collega was. Misschien omdat ze wist dat hij getrouwd was. Want ze zei me ook dat dat hij in een scheiding zat etc. Wat dus helemaal niet waar is want Jetty en ik bespreken alles en ze heeft me nooit gezegd dat het slecht gaat met ze. Ze heeft zelfs pas een baby gehad. Ik ben toen een hele week bij ze thuis gebleven. Was heel gezellig samen met de kinderen.

Toen liet mijn collega een selfie zien van haar en haar vriend terwijl ze op vakantie waren. Mijn hart stond stil. Haar vriendje is dus de man van mijn vriendin. Glenn!  Ik wilde gelijk mijn vriendin bellen maar toen ik het besprak met een andere collega, zei ze me dat ik heel goed moet oppassen met dit soort dingen. Dus ik heb haar niet meteen gebeld.

Ik hou Lisa op een afstand

Ik hou Lisa nu wel op een soort afstand en mijn vriendin trouwens ook. Is al sinds voor de kerst gebeurd. Gelukkig hadden we vakantie. Maar ik weet helemaal niet wat ik moet doen en wat ik moet zeggen. Glenn heb ik ook nog niet kunnen confronteren. Daar twijfel ik ook over. Hij is niet mijn baas maar hij kan het wel erg moeilijk voor me maken hier op het werk aangezien hij wel 1 van de bazen is. En als ik heel eerlijk mag zijn. Mijn werk is echt heel erg leuk. En belangrijk. Leuke collega’s perfecte locatie. Maar ik zit echt met een brok in mijn maag.
[quads id=1]
Eerst wilde ik bewijs zoeken voor haar, maar ze hebben 3 kinderen. Misschien gaat ze helemaal niets doen met die informatie. Omdat ze ook niet werkt en in feite van hem afhankelijk is.

Tegen mijn vriendin gezegd

Het voelt helemaal niet goed aan die situatie. Ik had echt gehoopt dat ik het niet zou weten. Ik ben ook heel erg teleurgesteld in Glenn. Hij was echt een droomman. Ik heb zo vaak als grap tegen mijn vriendin gezegd dat ik een man zoek als Glenn. Straks denkt ze dat ik een verhaal verzin omdat ik haar man kan inpikken. Al deze gedachten komen in me op en daarom heb ik ook nog niets gezegd.

Ik moet iets doen

Maar ik ga het moeten zeggen. Daarom heb ik een vraag aan jullie. Hoe moet ik het zeggen? Ik kan haar ook anoniem een brief sturen. Ik kan ook tegen die collega zeggen dat ze een slet is en van de man van mijn vriendin moet afblijven. Maar het is helemaal niet haar fout toch? En ze zal hem gelijk zeggen natuurlijk. Of moet ik Glenn zelf confronteren? Dat laatste durf ik eigenlijk niet. Maar ik moet iets doen.
[quads id=1]
mijn collega anonieme verhalen FamilieNieuws Suriname Nederland

Help me please

Of moet ik juist niets doen en doen alsof ik het nooit heb geweten. Want niemand weet dat ik het weet. Ja, nu die andere collega alleen. Ik moest het aan iemand vertellen. Maar liever had ik dat ook niet gedaan. Ik weet het echt niet hoor. Kunnen jullie me adviseren hierin? Ik moet van de week naar Haarlem en ik kan niet daar gaan en niet bij Jetty langsgaan. Wat moet ik doen???? Help me please!!!
Charlie

Gerelateerde verhalen
Anoniem: Ik ben zwanger en hij loopt uit
Anoniem: Mijn vriendin en ik hebben samen een ‘onze man’

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.