Video – Suri-Ned Yootha Wong-Loi-Sing gaat werken voor Oprah Winfrey

Suriname Nederland actrice FamilieNieuws celebrity

De Nederlandse actrice Yootha Wong-Loi-Sing heeft een grote rol bemachtigd in Love is, een nieuwe serie van OWN, het kanaal van Oprah Winfrey.
[quads id=1]

Een dramaserie over een succesvol koppel

Zij zal te zien zijn naast Amerikaanse acteurs als Idara Victor, Tyrone Brown en Kadeem Hardison.

Haar Nederlandse agentschap Nummer 19 heeft dinsdag een bericht van de website Deadline bevestigd. Love is wordt een dramaserie over een succesvol koppel dat hun carrières met het gezinsleven probeert te combineren. Wong-Loi-Sing (30) speelt de vriendin waar de hoofdrolspeler een ongelukkige knipperlichtrelatie mee heeft.
[quads id=1]

Dat het over iemand anders gaat

“Telkens wanneer ik dit verhaal aan een familielid of vriend vertel, heb ik het idee dat het over iemand anders gaat”, laat de actrice weten. “Het is zo onwerkelijk allemaal. Ook al wéét ik hoe cliché dat klinkt. Maar serieus, what are the odds?

Ik ben extra gemotiveerd

Zeker na het indrukwekkende en inspirerende optreden van Oprah tijdens de Golden Globes ben ik extra gemotiveerd om meer dan mijn alles te geven in het volgen van mijn dromen.”

Gouden Kalf

De in Rotterdam geboren actrice brak in 2013 door met haar rol in de speelfilm Hoe duur was de suiker. Hiervoor ontving zij een Gouden Kalf-nominatie. Daarna was Wong-Loi-Song onder meer te zien in Mannenharten 2, The Paradise Suite en Sneekweek.

Suriname Nederland actrice FamilieNieuws celebrity

Beginnen volgende maand

De opnames beginnen volgende maand in Atlanta. Naar verwachting is Love is nog dit jaar op OWN te zien.
Bekijk hier een leuk interview van haar:
[quads id=1]

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.