Vergunning ‘plaats dodelijk schietpartij’ Shisha Lounge ingetrokken!!

Suriname FamilieNieuws

Districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo Noordoost heeft de vergunning van Shisha Lounge ingetrokken. Dit na de dodelijke schietpartij.

Dit meldt het Burger Informatiecentrum Paramaribo Noordoost. Op 12 januari vond in de bar/dancing een dodelijke schietpartij plaats.

Voor eet- en drink gelegenheid

In maart 2015 was voor drie jaar vergunning verleend op de hoek van de Wolfram- en de Heliumstraat voor eet- en drinkgelagen. De intrekking heeft plaatsgevonden op basis van een schrijven van de politie.

Stiefvader van de dader

Dafnon Murry van de Meer heeft afgelopen vrijdag de 28-jarige Roberto Kida doodgeschoten. Daarna is de schutter gevlucht. De moeder en de stiefvader van de dader hebben de politie op een dwaalspoor willen brengen door een verkeerde naam door te geven.

Van de Meer is geboren op 13 mei 1985 in Paramaribo. Zijn logeeradres in Suriname is Wolframstraat no. 66. Hij bezit de Nederlandse Nationaliteit.

verdachte Rudolf Pengel schietpartij Parmaribo Noord FamilieNieuws Suriname
De verdachte Dafnon Murry van de Meer


Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.