Man bedreigt vrouw en kinderen met de dood.

Suriname Paramaribo

Een man heeft zijn gezin in het district Wanica met de dood bedreigd. De politie heeft hem na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
[quads id=1]

Met de dood bedreigd

Hij vernielde een microwave, bankstel, keukentafel, televisie, drie deuren, een matras en een ventilator. Een van de kinderen vertelde de politie dat haar vader vaker onder invloed van alcohol verkeert en dan tekeergaat. Volgens haar werd het de laatste tijd erg, waardoor zij de politie op de hoogte moest stellen. Eerder deed haar moeder ook aangifte, maar trok toen de zaak in.

Deed zij weer aangifte

Dit keer deed zij weer aangifte. Volgens haar beschuldigt de vader haar moeder dat zij een relatie heeft met de buurman. Deze uitspraak heeft de man eerder ook al gedaan. Toen de buurman dit hoorde, deed hij het adres van de verdachte aan om hem te waarschuwen zulks niet meer te doen.
[quads id=1]

Haalde een mes tevoorschijn

De verdachte ging toen tekeer en bewapende zich met een koevoet. Hij haalde toen ook een mes te voorschijn en bedreigde zijn vrouw en kinderen te doden. Toen de dochter dit hoorde, werd zij bang omdat haar vader eens haar broer met een schroevendraaier bewerkte.

Verwondingen in de buikstreek

De broer liep toen verwondingen in de buikstreek op. Zij is bevreesd dat de man zijn woorden in de daden zal omzetten.
[quads id=1]
man vrouw kinderen dood FamilieNieuws SurinameVolgens haar zwaaide haar vader met een koevoet in het huis en vernielde de apparaten
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.