24-jarige overleden na bedrijfsongeluk

overleden Suriname

De 24-jarige Johannes Santos is op maandag 15 januari na een bedrijfsongeval te Django Passie in het district Marowijne overleden.
[quads id=1]

Het doen van aangifte

Het slachtoffer deed zwaar gewond in gezelschap van twee andere arbeiders het politiebureau Albina aan voor het doen van aangifte.

Hij zat op het dak

Onderzoek wees uit dat de drie arbeiders, werkzaam bij een houthandel, in de vroege ochtend over de Django Passie met een skidder reden. Daar het vrijwel donker was op de weg, zat Johannes op het dak van de skidder met een koplamp.

Waardoor hij van het dak viel

Dit om de lichtbundels op dat weggetje voor de bestuurder te laten schijnen, zodat hij richting waarop zij reden kon volgen. Op een bepaald moment stribbelde de skidder, waardoor Johannes van het dak viel. Het achterwiel van de skidder reed over het hoofd van Johannes.

Was niet aanspreekbaar

Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en is met een visum voor medische behandeling per boot overgebracht naar St. Laurent. Later op die dag kreeg de politie de melding dat Johannes is komen te overlijden.
[quads id=1]

Voor obductie in beslag genomen

De bestuurder Seenanan werd voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij heengezonden. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen.
overleden Suriname Nederland FamilieNieuws

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.