Video – Leerkracht mishandelt kinderen omdat ze laat zijn (buitenland)

mishandeling leerkracht FamilieNieuws buitenland

Misselijk makend-materiaal is naar buiten gekomen van een leerkracht die naar verluidt een hele klas kinderen heeft mishandelt omdat ze de start van een studie op een Nigeriaanse school heeft gemist.

Een totaal van 15 studenten werd herhaaldelijk op de rug, benen, het gezicht en de romp geslagen tijdens een aangrijpende clip van drie minuten.

Kinderen het uitschreeuwden van pijn

De man leek te genieten van zijn rol als beul. Een groep volwassenen bekeek het barbaarse schouwspel en leek niets te doen, terwijl de kinderen het uitschreeuwden van pijn en smeekten om genade.

Barbaarse manier straf kregen

Er wordt beweerd dat de studenten te laat waren voor een klas en daarom om deze barbaarse manier straf kregen.

Wanneer het heeft plaatsgevonden

De verontrustende video – naar verluidt gefilmd in Eggon, Nasarawa State – werd maandag op Facebook geplaatst en is meer dan 22.000 keer gedeeld. Het is niet precies duidelijk wanneer het heeft plaatsgevonden.

Op de film ziet u een grote man die tekeer gaat met een stok/zweep. Een meisje lijkt van dichtbij een paar slagen in haar gezicht te krijgen. Een oudere jongen huilt en smeekt de man hem niet te pijnigen terwijl hij op de grond hurkt.

Werd de school gesloten

De hartverscheurende scènes wekten verontwaardiging op Facebook en zorgden er gelukkig wel voor dat de school werd gesloten.

Bekijk hier de video ervan. Let op beelden kunnen zeer emotioneel overkomen:


Bron: Dailymail
**