Ouders opgepakt voor marteling van hun 13 kinderen (Amerika)

ouders martelen hun kinderen buitenland FamilieNieuws

Het contrast kan niet groter zijn. Op een opgedoken foto van het ’horrorgezin’ in de Amerikaanse plaats Perris glimlachen David Turpin en Louise breeduit op hun huwelijksviering.
[quads id=1]

Vastgeketend aan hun bed

Ruim een jaar later worden de kinderen op de foto vastgeketend aan hun bed aangetroffen.

De kinderen werden gevonden nadat hun 17-jarige sterk vermagerde zusje wist te ontsnappen uit haar ouderlijk ’horrorhuis’ in Perris, een stad zo’n 113 kilometer ten oosten van Los Angeles. Ze zag er volgens agenten uit als een kind van tien.

Twaalf broers en zussen

Het meisje zei via het noodnummer 911 dat haar twaalf broers en zussen vastgehouden werden door hun ouders. Ook zei ze dat sommigen met „kettingen en hangsloten” waren vastgebonden
[quads id=1]

Bezocht direct de woning

De politie aarzelde niet en bezocht direct de woning van David Turpin (57) en zijn vrouw Louise (49), waar de verwaarloosde kinderen en jongvolwassenen werden aantroffen: drie jongens en negen meisjes. Ze zaten vastgeketend aan hun bed in het donker en er hing een doordringende geur.

Zes van de dertien zijn kinderen

De agenten dachten dat de twaalf „ondervoede en zeer vuile” personen minderjarig waren. Maar al snel realiseerden ze dat er zeven volwassenen bij waren, van 18 tot 29 jaar. Zes van de dertien slachtoffers waren kinderen. De jongste was amper twee jaar.

ouders martelen hun kinderen buitenland FamilieNieuws

Onduidelijk hoelang vastgehouden

Onduidelijk is hoelang de kinderen al werden vastgehouden. Op opgedoken foto’s is te zien dat de kinderen eerder een bezoekje hebben gebracht aan Disney World. Op een andere foto poseren de kinderen met hun ouders op de dag dat zij hun trouwgeloftes opnieuw uitspraken in 2016.

Gingen niet naar school

Amerikaanse media melden dat het gezin een aantal jaren geleden vanuit Texas naar Perris was verhuisd. De kinderen gingen niet naar school, maar werden door hun ouders thuis opgeleid. Op het woonadres stond ook een school geregistreerd, waarvan de vader de directeur was.
[quads id=1]

’Goed christelijk’

De ouders van de vader vertelden aan ABC News dat het gezin bekend stond als ’goed christelijk’ en dat de kinderen hele passages van de bijbel uit hun hoofd konden opzeggen. Zij zouden de laatste jaren alleen nog telefonisch contact hebben gehad met hun zoon en schoondochter. Hun kleinkinderen spraken ze niet.

Woonwijk met vrijstaande huizen

Het huis waar het gezin woonde ligt in een woonwijk met vrijstaande huizen. Buren zeggen dat het gezin erg op zichzelf was en dat ze de kinderen zelden buiten zagen.

David en Louise zijn aangeklaagd voor onder meer mishandeling en verwaarlozing. Willen ze voorlopig vrijkomen, dan moet er een borgsom van 9 miljoen dollar betaald worden. Het stel moet donderdag voor de rechtbank verschijnen.

Bekijk hier de video over ze:

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.