‘Liegende’ ouders van de ‘Shisha’ schutter NIET aangehouden door de politie

Suriname FamilieNieuws

De ouders van Dafnon Murry van de Meer zijn niet aangehouden voor het doorgeven van een valse naam van hun zoon aan de politie.
[quads id=1]

Lounge op de hoek

Hij wordt ervan verdacht de schutter te zijn van het dodelijk schietincident in bar PP ShiSha Lounge op de hoek van de Wolfram- en Heliumstraat op 12 januari.

Een valse naam doorgeeft

“Mocht een persoon een strafbaar feit plegen en een valse naam opgeven, zal die hiervoor wel in verzekering gesteld worden. Maar wanneer iemand een valse naam doorgeeft van een andere persoon met bedoeling de opsporing van de politie te bemoeilijken, wordt die niet aangehouden”, zegt politiecommissaris Guno Roosenhoff tegen de Ware Tijd.

Maximale straf van een jaar

Hij wijst er op dat ze hiervoor wel vervolgd kunnen worden en daar staat een maximale straf van een jaar op. Dat kan echter pas plaatsvinden wanneer de zaak wordt behandeld in de rechtzaal.
[quads id=1]

Politie op een dwaalspoor

Dinsdag worden de ouders opnieuw verhoord maar ze worden niet gearresteerd. De moeder van de moordverdachte en zijn stief- of pleegvader, die eigenaar is van bar-dancing ShiSha Lounge, hebben de politie op een dwaalspoor gezet meldde de voorlichtingdienst van het KPS maandag.
[quads id=1]

verdachte Rudolf Pengel schietpartij Parmaribo Noord FamilieNieuws Suriname
De verdachte
Op hun verklaring terug

Zij hadden aangegeven dat hun zoon, die als verdachte is aangemerkt, Rudolf Pengel heet. Nadat het koppel ontboden werd door de afdeling Kapitale Delicten, kwamen zij op hun verklaring terug.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.