Anoniem – Ik betaal boodschappen voor die vriendinnen van mijn man

Anoniem verhalen FamilieNieuws Suriname geld

Hallo lieve mensen ik ben Gisela, een getrouwde vrouw van 38 jaar. Mijn man heet Dwight.
[quads id=1]

Dit huwelijk met mijn man

Ik heb 3 kinderen met mijn man. Met veel moeite konden we trouwen want mijn ouders waren er op tegen. Omwille van dit huwelijk heb ik vreselijk slecht contact met mijn familie.

Alleen als iemand dood is zien we elkaar. Is vreselijk. Zelfs mijn kinderen kennen hun grootouders niet. Wel die van Dwight. We hebben heel lang daar gewoon ook.

Dat soort problemen met vrouwen

Toen had ik veel ellende met Dwight. Vrouwen alleen maar vrouwen problemen. We gingen bijna scheiden. Zijn moeder zelfs is met me komen praten om haar zoon niet te laten. Dat soort problemen met vrouwen heb ik gelukkig niet meer gehad.
[quads id=1]

Zou het normaal zijn

Omdat ik een goede baan heb kon ik een hypotheek nemen en zijn we gaan bouwen. We wonen nu apart met de kinderen. Ik heb alles betaald. Ik betaal de hypotheek, alles voor de kinderen en ik betaal zelfs voor zijn auto. Ik vond het nooit erg want ik ben zijn vrouw. Als hij meer verdiende dan zou het normaal zijn als hij zou betalen toch?

Hij neemt mijn pasje

Dus dat is het probleem niet. Nu ben ik wel erachter gekomen dat ik ook betaal voor zijn vriendinnetjes. Hij heeft een eigen pasje. Eind van de maand is mijn saldo altijd bijna leeg.

Hij gaat naar de ATM op plaatsen waar ik niet ga. In de stad, meestal in de avonduren. Omdat hij niet werkt is hij altijd over straat in de avonduren. Natuurlijk met allemaal vrouwen. Hij heeft nu eenmaal veel vriendinnen. Ik heb het leven zo geaccepteerd maar nu hoor ik ook dat een vrouw rijdt in zijn auto. Terwijl de kosten voor die auto van mijn rekening gaan en een keer was een dame was met hem in Choi’s wagens vol boodschappen en jawel op mijn rekening zie ik uitgaven van Choi’s. Ik zelf ga zelden naar Choi’s.

Ik kan in zijn telefoon

Hij zegt me ook dat die dame jarig was. Ik kan gewoon in zijn telefoon. Het maakt hem niet uit want hij zegt hij heeft niets te verbergen. Soms lachen we ook zelf om die dingen in zijn cel. Steeds vragen die meisjes hem geld. Of hij stuurt ze beltegoed. Hij kan geen nee tegen ze zeggen. Hij zegt het ook eerlijk aan mij.

Stomme ruzie hebben we gehad.

Maar ik wil het nu niet meer. Hij is boos geworden. Hij vindt ik ben niet in mijn recht want we zijn getrouwd. Hij mag ook beslissen wat hij met ons geld doet. Een stomme ruzie hebben we daarover gehad. Ik vind het vreselijk want hij zegt ik ben uit de hoogte en gedraag me als een elite. Alleen omdat ik werk en geld verdien. Terwijl hij huisman is en alles doet in huis. Koken, schoonmaken. Is waar ja.
[quads id=1]

Durf het met niemand te bespreken

Ik durf dit probleem met niemand te bespreken. Hij heeft nog steeds mijn pasje en gebruikt het wanneer hij wil hebben. Ik zeg niets meer. Maar merk dat ik ook meer geld uitgeef nu. Tenminste gaat het dan op aan mezelf.  Maar op deze manier kan ik niet eens een beetje sparen terwijl ik best goed geld verdien.
De kinderen zijn al groter.

Anoniem verhalen FamilieNieuws Suriname geld

Ik zeg hem vaak om te solliciteren. Hij is geen domme man. Maar hij zegt hij gaat niet werken dan verdient hij de helft van wat ik verdien. Daar voelt hij zich te goed voor.

Dat hij niet met ze naar bed gaat

Ik weet het niet meer. Ik wil niet scheiden, maar dit leven van hem moet veranderen. Uitgaan met vrouwen dat mag hij doen, want ik ga niet op straat met hem. Ik hoop alleen dat hij niet met ze naar bed gaat. Ik vertrouw hem toch wel. Die vriendinnen maken misbruik van hem. Hij ziet het niet.

Dus langer dan 20 jaar

Praten met mijn ouders kan ik helemaal niet daarom vraag ik jullie. Schelden jullie mij niet uit dat ik dom ben. Ik ben met deze man sinds ik 16 jaar ben. Dus langer dan 20 jaar. Heb veel opgegeven en hij heeft me wel geholpen met mezelf opbouwen. Studeren en een baan vinden. Hij heeft me veel geholpen met die kinderen. Het is geen slechte man. Alles dat ik nu heb, heb ik dankzij hem. Hij zegt me dat ook vaak.
[quads id=1]

Ik ben moe om ruzie te maken

Ik moet een goed gesprek met hem aangaan. Hoe doe ik dat zonder dat ik overkom als iemand met biggie fasi. Want daar kan hij niet tegen. En ik ben moe om elke keer ruzie te maken over geld. Voor die kinderen is het ook geen leuk gezicht. Alvast bedankt voor jullie adviezen.

Hij is geen slechte man

Nogmaals, hij is geen slechte man. Mijn man houdt wel van vrouwelijk gezelschap en uitgaan. En geld uitgeven. Vooral aan die dames, daar heb ik een hekel aan. Want die vrouwen zouden nooit met hem uitgaan als ze weten dat hij zelf geen geld verdient. Groetjes

Gerelateerde verhalen:
Anoniem – Moet ik mijn man met alles laten voor een man met niets?
Anoniem: Het lijkt alsof mijn man met zijn moeder slaapt

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.