3 moord zaken uit 2018 nog onopgelost

alex Riley vermoord FamilieNieuws Suriname

Moord verdachten in drie afzonderlijke gevallen zijn nog steeds voortvluchtig. Het eerste geval deed zich voor op maandag 1 januari 2018.
[quads id=1]

Moord door schotverwonding

Aan de Doewatrastraat deed een schietincident zich voor waarbij de 28-jarige Alex Riley levenloos in zijn woning werd aangetroffen. Hij vertoonde een schotverwonding aan zijn hoofd. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat zijn overbuurman het schot heeft gelost.

Jachtgeweer door het hoofd

Hij heeft met zijn jachtgeweer door het hoofd van het slachtoffer geschoten met als gevolg dat het slachtoffer ter plaatse het leven heeft gelaten. Deze schutter heeft zich tot nu toe uit handen van de politie gehouden en is ondergedoken in het binnenland.
[quads id=1]

Vooralsnog vrij rondloopt

Het tweede geval deed zich voor op 2 januari 2018 aan de Ahensaweg. Hier werd een Braziliaanse vrouw dood aangetroffen in de badkamer. Commissaris van politie Guno Roosenhoff zegt desgevraagd aan Dagblad Suriname dat de moordverdachte vooralsnog vrij rondloopt.

Lag naakt in de badkamer

Het obductie-rapport zegt dat het slachtoffer middels een hard voorwerp om het leven is gebracht. Het slachtoffer lag naakt in de badkamer. Over haar bovenlichaam was er een zwarte tas getrokken. Roosenhoff vermoedt dat de moordenaar in het buitenland vertoeft.

Roberto Kida vermoord Paramaribo Noord FamilieNieuws Suriname
De vermoorde Berto Kida

Het derde geval deed zich voor op vrijdag 12 januari. Het slachtoffer Roberto Kida werd omstreeks 06.00 uur aan de Wolframstraat bij Shisha Lounge doodgeschoten door een verdachte die tot nu toe voortvluchtig is.

Verwikkeld waren in een woordenwisseling

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat beide mannen, Kida en de dader, kort te voren buiten het gebouw verwikkeld waren in een woordenwisseling.
[quads id=1]

Geraakt aan zijn borststreek

Hierna is Kida de lounge binnengelopen. De verdachte is hem gewapend achterna gelopen. Op een bepaald moment schoot hij gericht, meer dan drie keren op Kida. Het slachtoffer werd geraakt aan zijn borststreek en liet ter plaatse het leven. Na de daad verliet de schutter de plaats.

Reeds drie moorden

Ten aanzien van deze schutter zegt Roosenhoff dat ook hij in het buitenland is ondergedoken. Aan hun opsporing en aanhouding wordt er gewerkt. In dit jaar zijn reeds drie moorden gepleegd en wij zijn nauwelijks in de derde week. Het is in elk geval geen rooskleurige start van het jaar 2018.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.