Video – Naks lanceert boek “Wilgo Baarn, een Ware Alakondreman”

Naks lanceert boek “Wilgo Baarn, een Ware Alakondreman”
[quads id=1]

Het nieuwste boek

Naks lanceert vandaag, maandag 15 januari 2018, het nieuwste boek “Wilgo Baarn, een Ware Alakondreman”.

Het welkomstwoord wordt uitgesproken door Sjachnaz Pengel. Daarna Okomfu fu Kondre, toespraken van de auteurs Chandra van Binnendijk en Marieke Visser, Community Fund Assuria en Staatsolie Foundation.

Officiële aanbieding van het boek

Daarna wordt er gelezen uit het boek , afgewisseld met performance van onder andere Tolin Alexander & Enver Panka. Een van de hoogtepunten van deze dag zal zijn de officiële aanbieding van het boek aan diverse personen en instanties.
[quads id=1]
Wilgo Baarn boekpresentatie Suriname FamilieNieuws

We zijn trots

“We zijn blij en trots dat we dit gedenkboek over onze Oom Wil aan de samenleving kunnen presenteren en om hem op deze wijze te vereeuwigen als een van onze iconen op zijn jaardag”, zegt Sjachnaz Pengel.

Uitnodiging:

Hierbij wordt u van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de launch van het boek “Wilgo Baarn, een Ware Alakondreman”.

We zijn blij en trots dat we dit gedenkboek over onze Oom Wil aan de samenleving kunnen presenteren en om hem op deze wijze te vereeuwigen als 1 van onze iconen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen:
Datum: maandag 15 januari 2017 (zijn jaardag)
Aanvang: 18:00 uur, inloop 17:30 uur
Plaats: NAKS Centrum, Thomsonstraat 8

Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.