Niet Rudolf Pengel maar Dafnon Murry van de Meer is de moord verdachte!!!

verdachte Rudolf Pengel schietpartij Parmaribo Noord FamilieNieuws Suriname

Politie op dwaal spoor gezet in zaak Wolframstraat

De schutter vluchtte

Op vrijdag 12 januari heeft er een schietincident plaatsgevonden aan de Wolframstraat. Het slachtoffer is daarbij komen te overlijden. De schutter vluchtte na zijn daad.

Verklaard dat hun zoon

De politie deed de plek aan voor onderzoek. De moeder van de verdachte en zijn stief- of pleegvader die eigenaar is van bardancing “SHISHA LOUNGE” hebben aan de politie verklaard dat hun zoon, die als verdachte is aangemerkt, is geheten Rudolf Pengel.

Op zaterdag 13 januari

Naderhand kwamen zij terug op hun verklaring toen zij op zaterdag 13 januari werden ontboden naar de afdeling Kapitale Delicten.

De Nederlandse nationaliteit

De verdachte is ten rechte geheten Van De Meer Dafnon Murry geboren op 13 mei 1985 in Paramaribo. Zijn logeer adres in Suriname is Wolframstraat no. 66 in Paramaribo. Hij bezit de Nederlandse Nationaliteit.

Doodgeschoten in bar-dancing

Dafnon Murry van de Meer wordt ervan verdacht de 28-jarige Roberto Kida in de ochtend van vrijdag 12 januari te hebben doodgeschoten in bardancing “SHISHA LOUNGE” aan de Wolframstraat.
[quads id=1]

Meldkamer melden

Eenieder die informatie kan verstrekken over deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met het de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers. 403645, 402736,403252 de Centrale Meldkamer op 115, de gratis tiplijn 179 of het dichtstbijzijnde politiebureau.
Bron: KPS


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected]familienieuws.com en wij publiceren het gratis.