Moertedjaali Chiragali overleden na aanval van eigen hond

hond overleden Suriname FamilieNieuws

De 82-jarige Moertedjaali Chiragali liet op zondag 14 januari overleden , na te zijn gebeten door zijn rashond.
[quads id=1]

Door hun rashond aangevallen

De politie van het ressort Lelydorp kreeg een melding van een geval waarbij twee mensen door hun rashond zijn aangevallen. Op de plek troffen de wetsdienaren het levenloze lichaam van de eigenaar Moertedjaali aan.

Het andere slachtoffer

Het andere slachtoffer, de schoondochter S.F. (52) is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Zij is ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting.
[quads id=1]
hond overleden Suriname FamilieNieuws

Verklaring van huisgenoten

Volgens verklaring van huisgenoten zou het slachtoffer S.F. in de tuin werken. Voorafgaand daaraan deed zij een paar blauwe handschoenen aan. De hond die gewoon op het erf was, reageerde agressief op de vrouw en viel haar aan.

Stelde de dood vast

De schoonvader schoot de vrouw te hulp met voor hem het noodlottige gevolg. De hond viel hem aan en beet hem aan het lichaam. De man liet ter plaatse het leven. De ingeschakelde arts stelde de dood vast.
[quads id=1]

De familie zal beslissen

Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. De familie zal beslissen wat er verder met de hond wordt gedaan.

De rashond is een mix van Rotweiler en Filla.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.