Waarschuwing: Politie blijft streng optreden tegen orde verstoorders!

verstoren supermarkt politie FamilieNieuws Suriname

De politie van regio Midden gaat onverkort door met het optreden tegen personen die alcohol nuttigen.
[quads id=1]

Openbare orde verstoren

Vooral als die personen voor supermarkten, winkels en andere voor het publiek toegankelijke plaatsen en of aldaar luidruchtig bezig zijn en of anderszins de openbare orde verstoren.

Wordt hard aangepakt

Ook tegen personen die zich anderszins schuldig maken aan enig strafbare feit zal worden opgetreden. Ook onder meer de (straat)handel in drugs wordt hard aangepakt.
[quads id=1]

Politie regio midden

De politie van regio Midden maakt het volgende bekend in oktober vorig jaar: In het kader van het leefbaar maken van regio Midden. Voornamelijk de woonomgeving van de districten Wanica en Para. De politie zal streng optreden tegen personen die zich voor supermarkten en winkels ophouden en zich te goed doen aan alcohol houdende drank.

verstoren supermarkt politie FamilieNieuws Suriname

Schreeuwen of schelden

Ook tegen orde verstoorders zoals degene die zorgen voor overluide muziek uit voertuigen en schreeuwen of schelden zal worden opgetreden.
Deze maatregelen worden doorgevoerd in het kader van de algehele veiligheid.
[quads id=1]

Rekening te houden met

Op de gemeenschap wordt een beroep gedaan om rekening te houden met het bovenstaande.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.