Update Vermissing – Monique Kirian is terecht

Vermissing FamilieNieuws Suriname

De 13-jarige Melissa Kirian die als vermist was opgegeven door familieleden is terecht. Zij keerde op zondag 14 januari huiswaarts.

Advertisements

De aangeefster maakte op die bewuste dag telefonisch contact met de politie van het ressort waar zij de aangifte had gedaan om de melding te doen.

Melissa voornoemd was op dinsdag 09 januari 2017, omstreeks 07.05 uur van huis vertrokken met de bedoeling naar school te gaan en was niet huiswaarts gekeerd.

Advertisements

Volgens verklaring van de aangeefster heeft Melissa verklaard bij een jongeman thuis te zijn geweest. De politie onderzoekt deze zaak verder.


V E R M I S S I N G: KIRIAN , MELISSA , MONIQUE

Advertisements

KIRIAN , MELISSA , MONIQUE

Geboren op 29 december 2004 te Paramaribo, scholier en wonende aan de Jakaoemoweg in het distrikt Para .

SIGNALEMENT:

Geslacht:…………………Vrouwelijk

Etniciteit :………………………Inheemse

Gelaatskleur:…………………..Lichtbruin

Haartype:………………… sluik

Lichaamsbouw:……………slank

Geschatte Lichaamslengte:…..1.45 M

Kleding:……………..Licht blauwe jeansbroek en een groen/wit
(uniform) hemd

Schoeisel:…………lichtblauwe Gympies

Advertisements

KIRIAN , MELISSA , MONIQUE,

VOORNOEMD, is op dinsdag 09 januari 2017, omstreeks 07.05 uur van huis vertrokken met de bedoeling naar school te gaan. Zij is sedertdien niet huiswaarts gekeerd.

Vermissing FamilieNieuws SurinameEenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om kontakt te maken met de politie van station Rijsdijk op de telefoonnummers 352020, 352300, 352085 ; de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Advertisements

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.