Video – Inschrijfgeld wandelmars AVD aangepast (verhoogd)

BVSS-Fernandes Avondvierdaagse AVD wandelmars FamilieNieuws Suriname

De Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS), organisator van de Avondvierdaagse wandelmars, komt dit jaar er niet onderuit om het inschrijfgeld van het grootste wandelevenement aan te passen.
[quads id=1]

Praten over een verhoging

Dit zei voorzitter Purcy Olivieira in het Zondagsnieuws van Radio 10.

“Ik denk niet dat wij bij sport moeten praten over een verhoging, maar van een lichte aanpassing per categorie met SRD 5. Los van de bijdrage van hoofdsponsor Fernandes komen er nog additionele kosten bij. We kunnen wegens de crisis ook niet rekenen op de overheidsbijdrage”, aldus Olivieira, die er van overtuigd is dat de Avondvierdaagse een stimulans kan zijn voor de toerismesector; met name sporttoerisme.

Steeds niet te begrijpen

Het lijkt volgens hem erop alsof instanties als de Stichting Toerisme Suriname en bedrijven als de SLM dat “nog steeds niet begrijpen”.
[quads id=1]

Grote toeristische attractie
BVSS-Fernandes Avondvierdaagse AVD wandelmars FamilieNieuws Suriname
voorbeeldfoto

“Het besef is er nog niet dat sporttoerisme geld kan opbrengen. Onze overheid werkt er ook niet aan mee om de AVD te brengen naar een grote toeristische attractie”, meent de BVSS-voorzitter. Het streven is erop gericht om elk jaar een beter georganiseerde AVD aan de lopers en het publiek te presenteren.

Aangemeld als hoofdsponsoren

De inschrijving van de 54ste editie van het wandelevenement, dat van 4 tot en met 7 april plaatsvindt, start op 17 maart. Dit jaar hebben Fernandes en Mc Donald’s zich weer aangemeld als hoofdsponsoren.

Mooie aftermovie van Intersnap

De Surinaamse AVD is uniek, het is niet slechts een wandelevenement, maar tegelijkertijd een culturele manifestatie en een show van kleding en bedrijfspromotie! Intersnap was er in 2017 bij een maakte deze aftermovie!

[quads id=1]

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.