Mijn herinnering aan mijn lieve oma Corry

Mijn herinnering aan mijn lieve oma Corry FamilieNieuws Suriname overleden

~Overleden~

Oma Corry

Ik kwam u opzoeken.. ik heb met u geknuffeld en heerlijke kusjes gegeven.. we hebben Gezellig gebabbeld…

U zag er totaal niet ziek uit..u zat gewoon aan tafel..en de volgende dag was u overleden 💔..

.r.i.p oma… ik ben blij dat ik de laatste dag nog met u was..hvj oma

~Laqueen Grootfaam~

[quads id=1]
Mijn herinnering aan mijn lieve oma Corry FamilieNieuws Suriname overleden
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.