Buurtbewoner vertelt over schietpartij in ShiSha Lounge. Rudolf Pengel gezocht!!

verdachte Rudolf Pengel schietpartij Parmaribo Noord FamilieNieuws Suriname

Weer een schietpartij. “Ik vind het schandalig wat hier is gebeurd. Hoe durft de overheid een vergunning te geven aan deze gelegenheid dichtbij een woonwijk.

Volgende keer kan ik slachtoffer zijn

Dit kan niet, want de volgende keer kan ik het slachtoffer zijn”, zegt een buurtbewoner van Paramaribo-Noord.

Bij de bar-dancing PP ShiSha Lounge op de hoek van de Wolfram- en Heliumstraat heeft zich vrijdagochtend weer een schietincident voorgedaan. Een man is ter plekke omgekomen. De schutter is nog voortvluchtig, maar de politie heeft een idee wie het is. De auto waarmee hij vluchtte werd korte tijd na het incident bij een woning iets verderop gevonden.

Marchano Pocornie geliquideerd

In maart 2015 werd in deze bar Marchano Pocornie geliquideerd. “Ik ben hier om te rusten, maar word erg gestoord. Eén keer ging een man de bar binnen en toen hij weer naar buiten kwam had hij drank bij zich en schoot vijf of zes keren in de lucht. Toen is er niemand gewond geraakt”, zegt de buurtbewoner.

Tussen vier uur en half vijf

Hij vertelt dat hij zoals gewoonlijk tegen vier uur in de ochtend is opgestaan voor zijn gebruikelijke kop koffie. Niet lang daarna hoorde hij schoten. “Het moet gebeurd zijn tussen vier uur en half vijf. Er is eerst twee keer geschoten en een paar seconden daarna zijn er nog vier of vijf schoten gelost, waarschijnlijk toen de schutter wegvluchtte.”

Bericht van de Politie
De afdeling Kapitale Delicten vraagt informatie aan de samenleving die kan leiden tot de aanhouding van de verdachte Rudolf Pengel.

Video omtrent de schietpartij:

verdachte Rudolp Pengel schietpartij Parmaribo Noord FamilieNieuws Suriname
De verdachte Rudolf Pengel

Rudolf Pengel wordt ervan verdacht de 28-jarige Roberto Kida in de ochtend van vrijdag 12 januari te hebben doodgeschoten in een bar aan de Wolframstraat.

Verliet na de daad de plek

De schutter verliet na de daad de plek met medeneming van het wapen. Het onderzoek van de afdeling Kapitale Delicten leidde naar de verdachte Rudolf Pengel die de Nederlandse nationaliteit bezit.

De centrale meldkamer

Eenieder die informatie kan verstrekken over deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers: 403645, 402736,403252, de Centrale Meldkamer op 115, de gratis tiplijn 179 of het dichtstbijzijnde politiebureau.

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.