Een bericht van de familie van de vermoorde Berto Kida voor de moordenaar

Roberto Kida vermoord Paramaribo Noord FamilieNieuws Suriname

Je loopt vrij rond terwijl berto niet meer in ons midden is. Niet meer bij zijn familie.

Je loopt rond en je lacht je praat met FM enz terwijl berto niet meer kan lachen je heb dat stop gezet hij kan ons niet meer bellen niet meer bij ons langskomen. Jy heb je mensen die van je houden wij houden ook van berto. Je heb misschien en vrouw en kids zij kunnen nog tot je praten je vrouw die kan je nog zien maar faf berto?

Waarom zo wreed?

Rudolf pengel hij heeft ook kids en een vrouw. Waarom zo wreed?? sang a doe ju so?? Kande ju no Bing lobi berto maar wij hielden en houden nog steeds van hem m.ju njang die mangting terwijl berto nog niet gegeten heeft sedert gister.

verdachte Rudolf Pengel schietpartij Parmaribo Noord FamilieNieuws Suriname
De verdachte Rudolf Pengel
Familie kan niets doen

Berto’s moeder i soekoe ING zoon sedert isde. Ter wijl jou moeder nog met je kan praten.waarom moes je hem dood schieten kon tog anders .wij als FM kunnen jou niks aandoen want ju kier berto maar berto no tjar ju dede gwe en gadu SA sab nanga ju we laten jou niet aan god over maar aan de wereld wakka dan ju i njang.

Ik hoop dat je dit leest

Ik hoop dat je dit leest fu ju sjie taki berto ano Bing wang meti maar wang libisma. De familie

Roberto Kida vermoord Paramaribo Noord FamilieNieuws Suriname
De vermoorde Berto Kida. Zijn familie is in diepe rouw

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.