Uitnodiging uitvaartdienst van opa Marchano Leyman

0

Rust zacht onze lieve opa, broer, neef, oom en vader mogen u ziel in vrede rusten wat de Here doet is welgedaan is heel pijnlijk dat u ons op zo een manier heb verlaten maar ja God heeft het anders beslist.

U blijf voor altijd een voorbeeld voor velen
De liederen van u zullen als herdenking voor ons blijven

😭😭😭RIP Opa

Cha Leyman

The Legend 4 Ever

Sterkte aan de gehele familie in het bijzonder familie Leyman en Aserie

~Ella~

Rouwdienst Marchano Leyman FamilieNieuws Suriname
Rouwdienst Marchano Leyman FamilieNieuws Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.