Uitnodiging uitvaartdienst van opa Marchano Leyman

Rouwdienst Marchano Leyman FamilieNieuws Suriname

Rust zacht onze lieve opa, broer, neef, oom en vader mogen u ziel in vrede rusten wat de Here doet is welgedaan is heel pijnlijk dat u ons op zo een manier heb verlaten maar ja God heeft het anders beslist.

U blijf voor altijd een voorbeeld voor velen
De liederen van u zullen als herdenking voor ons blijven

😭😭😭RIP Opa

Cha Leyman

The Legend 4 Ever

Sterkte aan de gehele familie in het bijzonder familie Leyman en Aserie

~Ella~

[quads id=1]
Rouwdienst Marchano Leyman FamilieNieuws Suriname
[quads id=1]
Rouwdienst Marchano Leyman FamilieNieuws Suriname
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.