Uitbetaling Kinderbijslag 2016 te Koewarasan heeft vandaag plaatsgevonden.

Suriname kinderbijslag

Bij het departement van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, te Koewarasan heeft de uitbetaling van de Algemene Kinderbijslag (AKB) plaatsgevonden.
[quads id=1]

Kinderbijslag vanwege misverstanden stopgezet

De uitbetaling voor de ressorten Welgelegen, Koewarasan en Domburg zijn eerder vanwege misstanden met gelden stopgezet.

Zal er uitbetaald worden

Op 12 januari 2018 werd de AKB in onder andere het ressort Koewarasan uitbetaald. Burgers stonden in lange rijen te wachten op de uitbetaling van gelden over het dienstjaar 2016. In juni 2018 zal er uitbetaald worden voor de periode januari 2017 tot juni 2017. En in november 2018 zal de uitbetaling van de periode juli 2017 tot december 2017 plaatsvinden.
[quads id=1]

Met een goede logistiek

Monche Atompai hoofd van de Afdeling Administratie Uitbetaling Sociale Voorziening (AUSV), het betalingsorgaan van het ministerie geeft aan dat er gewerkt wordt met een schema. Met een goede logistiek zal de uitbetaling aan de verschillende ressorten in de tien districten vlot verlopen.

Niet langer een jaar moeten wachten

Hij garandeert dat met de binnenkort uit te geven ‘Moni Karta’ de gemeenschap niet langer een heel jaar hoeft te wachten om gelden te ontvangen.
[quads id=1]
FamilieNieuws Suriname kinderbijslag uitbetaling 2016 FamilieNieuws Suriname Wanica Koewarasan

Om de 6 maanden geld

In het nieuw geautomatiseerd systeem zullen de ontvangers van AKB niet alleen om de zes maanden geld ter beschikking hebben, maar hierdoor worden ook de lange rijen vermeden.

Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.