Politie bericht omtrent schietincident met dodelijke afloop

Suriname FamilieNieuws

Een manspersoon van creoolse afkomst wie de persoonsgegevens nog ontbreken is in de morgen van vrijdag dodelijk geraakt door een schot uit een vuistvuurwapen.
[quads id=1]

Met dodelijke afloop

De Centrale Meldkamer schakelde de politie van Geyersvlijt in voor een schietincident met dodelijk afloop aan de Wolframstraat.

Medeneming van wapen

Suriname FamilieNieuws

Bij aankomst werd het slachtoffer op het wegdek aangetroffen. Hij vertoonde geen teken van leven. Het levenloze lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De schutter verliet voor de komst van de politie de plek met medeneming van het wapen.
[quads id=1]

Bezig met het onderzoek

De dader is nog voortvluchtig.
De afdeling Kapitale Delicten is bezig met het onderzoek.

Update: DWT
Het slachtoffer liep meerdere schotverwondingen op. Er zijn hulzen van een vuurwapen in de bar aangetroffen en in beslag genomen. De dader, die al in beeld is gebracht, vluchtte direct na de schietpartij in een auto weg. Het voertuig werd korte tijd na het incident bij een woning verderop in straat aangetroffen en wordt onderzocht door de politie. De identiteit van het slachtoffer is ook nog niet bekend bij de politie. De zaak is overgedragen de kapitalen Delicten die het onderzoek verder zal verrichten.

Op 11 februari 2015 was er ook al een schietincident bij PP Shisha Lounge, waarbij Marchano Pocorni. werd geliquideerd door twee onbekende mannen. Het slachtoffer, een in Nederland bekende crimineel, werd meerdere malen beschoten door de twee mannen. De daders zijn nog altijd niet achterhaald.

Klik op onderstaande link voor meer informatie en om een video van het incident te bekijken:
Video – Dodelijke schietpartij bij ShiSha Lounge Paramaribo-Noord

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.