Mijn herinnering aan mijn broer Remond Kwakoe

Mijn herinnering aan mijn broer Remond Kwakoe FamilieNieuws Suriname overleden

Almachtige vader,
Waaraan hebben wij dit te danken? Waarom God???? Eerst 3 zussen en 1 broer…nu weer 1 broer. Waarom neem je ons allen niet in 1 keer?????

R.I.P my lil bro,

Kwakoe Remond

Pasi mu krin gi ju fu tego… ai baja… a dis hebi fu tjari…

Papa, Rita, Ketje, Albert, Johanna, uw zoon, broer en jongere broer komt aan…
😪😪😪😪

~Sanne~

[quads id=1]
Mijn herinnering aan mijn broer Remond Kwakoe FamilieNieuws Suriname overleden
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.