Huisbazin Kamila S. slaat man zijn tand uit mond vanwege huurachterstand

man tand vrouw slaat FamilieNieuws Suriname

Tand uit de mond geslagen en vier autoramen ingeslagen vanwege een forse huurachterstand. Huisbazin Kamila S. meende op die manier zaken te vereffenen.
[quads id=1]

Man aan wie ze een huis verhuurde

Donderdag verscheen zij voor kantonrechter Marie Mettendaf, omdat ze vorig jaar een man aan wie zij een huis verhuurde vuistslagen in het gezicht heeft gegeven in een meningsverschil over een huurachterstand.

Ze werd agressief

De twee hadden een afspraak om over het probleem te praten en de huurder keek thuis uit naar de schuldeiser. Kort nadat ze was aangekomen was er een discussie ontstaan. Ze werd agressief en viel de man aan, die hierdoor een tand verloor. Ook heeft zij vier ruiten van zijn auto kapot geslagen.
[quads id=1]

Ze zou haar moeder hebben aangezet

De dochter van Kamila S. is later ook als verdachte aangemerkt in deze zaak. Zij zou haar moeder hebben aangezet tot het beschadigen van het voertuig en filmde dat met haar mobiele telefoon. De dochter heeft bij de politie verklaard dat zij trots is op wat haar moeder heeft gedaan. Beide vrouwen zijn op vrije voeten.

man tand vrouw slaat FamilieNieuws Suriname

Betaalde sinds juni geen huur

Het slachtoffer betaalde sinds juni vorig jaar geen huur. Hij zou met Kamila S. hebben afgesproken dat er reparaties aan het huis verricht zouden worden, zoals het dichten van lekkages. De vrouw kwam echter de afspraak niet na.
[quads id=1]

Zaak wordt verder behandeld

De huurder heeft verklaard dat hij niet zal betalen, alvorens de reparaties zijn verricht. De zaak wordt verder behandeld op 25 januari.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.