‘Homofielenbende’ nog steeds opgesloten. Misbruikt slachtoffer onvindbaar!

pedo Suriname

Al langer dan een jaar zitten drie mannen in voorarrest, alleen maar omdat de vervolging niet in staat is de jongen, die zij misbruikt zouden hebben te achterhalen.
[quads id=1]

Vermoedelijk in het buitenland

Nu blijkt dat hij vermoedelijk in het buitenland is. Opnieuw bleef rechter Cynthia Valstein-Montnor onverzettelijk over het verzoek om het drietal in afwachting van het verdere onderzoek in vrijheid te stellen.

Niet verder dan 1 slachtoffer

Ruim een jaar geleden ontstond ophef over de zogenoemde homofielenbende van zes mannen, variërend van 24 tot 58 jaar, die jongens misbruikt zouden hebben. Uiteindelijk kwam de politie niet verder dan één slachtoffer, dat nota bene onvindbaar blijkt.
[quads id=1]

uitgesteld naar eind januari

Een verdachte is kort na zijn arrestatie overleden en van twee anderen is het voorarrest opgeschort. De rechter heeft naar verluidt, als alternatief politieagenten als getuige gehoord en heeft eerder deze week de verder behandeling uitgesteld naar eind januari. De advocaten vinden de aanpak van de rechter op zijn zachtst gezegd bevreemdend en kijken uit naar haar verdere stappen.
[quads id=1]

Zorgen over hun lot

Zo is de achterliggende gedachte van haar besluit om de agenten te horen, niet bekend. De advocaten hadden eerder de rechter al duidelijk laten merken dat ze zich bezorgd maken over het lot van hun cliënten. Volgens de rechter zijn de bezwaren tegen zij die nog in voorarrest zitten zwaarder dan tegen degenen die voorlopig zijn vrijgelaten. pedo homo slachtoffer politie Suriname FamilieNieuws

De verdediging tast nog steeds in het duister over het verloop van de zaak en wanneer die zal worden afgerond.
Gerelateerde berichten. Klik op onderstaande links om meer over de zaak te weten:
Redactie: 27-jarige verdachte in pedofielen kwestie overleden
Update!!Redactie: Pedofiele bende verdacht van opzettelijke HIV verspreiding

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.