Video – Dodelijke schietpartij bij ShiSha Lounge Paramaribo-Noord

Suriname FamilieNieuws

Bij de bekende bar-dancing ShiSha Lounge aan de Wolframstraat in Paramaribo-Noord heeft zich vanochtend omstreeks zes uur een schietincident voorgedaan.
[quads id=1]

Verdachten zijn aangehouden

Eén persoon is ter plaatste overleden. De aanleiding voor de schietpartij is vooralsnog niet bekend. Over de identiteit van het slachtoffer is er nog geen informatie. Evenmin is bekend of er verdachten zijn aangehouden.

Gail Eijk schreef:

Bij een club te Paramaribo Noord is bij een schietpartij een dode gevallen vanmorgen. Het is niet de eerste keer dat bij deze club zich incidenten hebben voorgedaan met dodelijke afloop. Het incident heeft zich in de club voorgedaan. Hoewel het voertuig waarmee de dader zich uit de voeten heeft gemaakt reeds terecht is, is hij nog voortvluchtig. Naar onze nieuwsdienst verneemt was er eerder een woordenwisseling om een vrouw tussen partijen. Het onderzoek zal de zaak verder moeten uitwijzen.

Bij dezelfde club

Enkele jaren geleden vond er bij dezelfde club een koelbloedige liquidatie plaats.

Bekijk hier de video erover:
[quads id=1]

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.