44-jarige radio-programmamaker opgesloten door de politie

radioman opgesloten oplichting FamilieNieuws Suriname

A.N. (44), een programmamaker bij een overheidsradiostation, werd woensdag door de politie van Paramaribo opgesloten omtrent verdenking van oplichting.
[quads id=1]

Afgifte van een geldbedrag

Hij heeft een vrouw van Langa Tabiki bewogen tot afgifte van een geldbedrag groot SRD 1550. De verdachte hield de aangeefster voor dat hij haar identiteitskaart en familieboek snel in orde kon maken en eiste daarvoor het bovenvermeld bedrag.

Ze stapte naar de politie

De aangeefster heeft de verdachte vertrouwd en overhandigde het geld aan hem. Hij liet daarna niets meer van zich horen. Op een bepaald moment stapte de aangeefster naar de politie. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat deze verdachte reeds eerder in aanraking is gekomen met de politie voor een soortgelijk geval.
[quads id=1]

Geen omroeper bij het station

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met een medewerker van de staatsradio. radioman opgesloten oplichting FamilieNieuws Suriname

Zij gaf te kennen dat de verdachte geen omroeper is bij het radiostation. Wel maakt hij in de avonduren zijn eigen programma.

[quads id=1]
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.