38-jarige motorfietser Marvin Sahebdien overleden na ongeval

Motorrijder Mel overleden foto van Sital Predeep Suriname overleden FamilieNieuws suriname

De 38-jarige motorfietser Marvin Sahebdien is op donderdag 11 januari overleden aan de opgelopen verwondingen na te zijn aangereden door een personenauto op de kruising van de Powisie- en de Ganzistraat.

De politie van Geyersvlijt kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van de aanrijding met dodelijk afloop. De wetsdienaren begaven zich naar de plek en troffen het levenloze lichaam van de motorfietser aan. Onderzoek wees uit dat Marvin reed over de Powisiestraat komende vanuit de Anton Dragtenweg richting de Kristalstraat.

Zonder rekening te hebben gehouden

De autobestuurder Diepnarainsingh (48) reed over de Ganzistraat. Hij kwam vanuit de Pakanistraat richting de Kopropenstraat. Hij reed het kruisingsvlak op zonder rekening te hebben gehouden met het doorgaand verkeer. De motorfietser werd aangereden en door de slag belandde hij enkele meters verder op een verharde inrit met voor hem het noodlottige gevolg. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

De autobestuurder die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol. Hij kwam met de schrik vrij. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

Motorrijder Mel overleden foto van Sital Predeep Suriname overleden FamilieNieuws suriname
Foto van Sital Predeep

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen.
De verkeersbarometer klimt landelijk met het overlijden van de motorfietser naar 3.