Video – Moeder van Rotterdamse Manami Vrede dakloos door brand in Suriname

Manami vrede brand moeder Suriname Nederland FamilieNieuws Rotterdam

Het ouderlijk huis van de Rotterdamse Manami Vrede is in Suriname vorige week volledig verwoest door een brand. Haar moeder is hierdoor dakloos.
[quads id=1]

Ze zijn alles kwijt

Ze start nu een crowdfundactie om geld en spullen in te zamelen voor haar getroffen familie. “Ze zijn alles kwijt. Er woonden acht mensen in het huis. Zij worden nu bij vrienden en familie opgevangen.” Manami legt uit dat ze het thuis niet breed hadden en dat er daarom geen geld was voor een dure verzekering. Daarom is haar familie aangewezen op de hulp van anderen.
[quads id=1]

Geld inzamelen

Manami probeert vanuit Nederland geld in te zamelen. Zij is als enige van de familie hier vanwege haar studie. Het was een zware klap voor haar toen zij het nieuws te horen kreeg. “Ik barstte in tranen uit. Ik probeer sterk te zijn, maar ik blijf er aan denken. Ik heb het er erg moeilijk mee.”

Manami vrede brand moeder Suriname Nederland FamilieNieuws Rotterdam
[quads id=1]

Haar moeder vaak kookte voor daklozen

Geëmotioneerd vertelt ze dat haar moeder vaak kookte voor daklozen, maar nu is zij met haar gezin zelf dakloos. Ze hoopt dat mensen via Facebook spullen doneren, zodat zij die kan versturen naar Suriname.

1000 euro opgehaald

Ook is zij een crowdfundactie gestart, waarmee inmiddels 1000 euro opgehaald. Klik hier voor meer informatie of om ook een donatie te doen.

De mensen die iets voor ze willen brengen kunnen het beste even contact opnemen met haar zus Jeannifer Quishany Vrede tel: +5978937139
Bekijk hier de video:
[quads id=1]


Bron: rijnmond.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.