Vrouw vecht met rovers en raakt gewond

politie Suriname

Omstreeks 02.30 uur dinsdagochtend zijn twee rovers in een woning aan de Ephraimzegenweg middels braak binnengedrongen.
[quads id=1]

Zij schrok wakker

Op dat moment lag de bewoner samen met haar dochter te slapen. Zij schrok wakker nadat zij een gestommel hoorde in de woonkamer. Het slachtoffer stond op en liep naar de woonkamer. Op dat moment werd zij van achteren aangevallen door het tweetal.

Er ontstond een woordenwisseling
inbraak rovers Suriname FamilieNieuws dieven
Voorbeeldfoto inbrekers

Er ontstond een worsteling tussen beide verdachten en het slachtoffer, waarna één der rovers haar met een hard voorwerp aan het hoofd sloeg, met als gevolg dat zij een barstwond opliep.
[quads id=1]

Twee tassen met persoonlijke spullen

De overvallers zijn ervandoor gegaan met twee tassen inhoudende persoonlijke spullen en SRD 100. De politie heeft de melding iets later ontvangen.

Reeds de benen genomen

Toen de sterke arm op de plaats delict arriveerde, hadden de rovers reeds de benen genomen. Het slachtoffer werd met een visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp. Het onderzoek duurt voort. De daders zijn nog onbekend.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.