Visser mishandelt ‘homo’ collega’s omdat ze omgang met hem wilden

politie Suriname

“Meester ik werd niet gedwongen om omgang met ze te hebben, maar de manier waarop mijn collega’s me behandelden en uit de pogingen die ze deden, kon ik halen dat ze ‘het’ graag met mij wilden doen.
[quads id=1]

Ze deden vreemd

Die mannen deden allemaal vreemd.” Dit zei de verdachte Graig B., die dinsdag weer verscheen voor kantonrechter Dinesh Sewratan. Hij staat terecht voor zware mishandeling van twee collega’s.

Graig B., een visser, zou twee collega’s zwaar hebben mishandeld omdat zij steeds onaardig tegen hem deden en omgang met hem wilden. Ze zouden hem vaker gemolesteerd hebben op de boot waarmee zij op zee werkten.

Trokken aan mijn lakens

“Meester zij trokken aan mijn laken toen ik moest slapen. Ze betaalden me opzettelijk minder, ik werd onder een soort van druk gezet zodat ze mij klein konden krijgen.
[quads id=1]

Toen ik ging plassen

Ze piepten naar mij toen ik ging plassen. Het was heel erg vervelend. Ze wilden omgang met mij. Ze maakten alleen schunnige opmerkingen.”

Op de vorige zitting verschenen de collega’s van Graig B. Eén en van hen, de kapitein van het schip, was zodanig mishandeld door de verdachte dat hij niet kon lopen.

Niet waar zijn

Dit slachtoffer vertelde de rechter dat Graig B. vaker agressief gedrag vertoonde en dat de belastende verklaringen die hij tegen hem heeft afgelegd niet waar zijn. De kapitein ontkent ook de verdachte gemolesteerd te hebben.
[quads id=1]

Nooit eerder strafbaar feit

Toen de rechter de verdachte vroeg of hij eerder in aanraking is gekomen met de politie zei hij nooit eerder een strafbaar feit te hebben gepleegd. ”Ik dacht dat ik op een vissersboot zou kunnen werken om wat te verdien om mijn kinderen te verzorgen en dan kom ik in een boot met zulke mannen die mij het leven zuur proberen te maken. Ik zou niets verkeerd hebben gedaan, maar dit werd mij teveel.”
vechten vader zoon Suriname FamilieNieuws
De zaak wordt op 13 februari verder behandeld.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.