Video – Ouders van drieling krijgen steun van particulieren

drieling FamilieNieuws Suriname

Ouders worden van een drieling komt niet vaak voor. “We zijn heel blij met de ondersteuning.
[quads id=1]

Zullen die zeker nodig hebben

We zullen die zeker nodig hebben,” vertellen de trotse ouders, Isabel Majokko en Kenneth Adjaiso, toen zij donaties kregen ter gelegenheid van de geboorte van hun drieling op 19 december 2017. Moana, Morano en Johanna werden geboren in ’s Lands Hospitaal en hiermee hebben de ouders zeven kinderen, van wie een tweeling van zes jaar.

Babyspullen van Subisco

Dinsdag kregen de ouders van Subisco babyspullen. Jordi Ronowidjojo die het bedrijf vertegenwoordigde, noemde de jeugd een heel belangrijk deel van de samenleving “en het is een zware uitdaging voor deze ouders vooral om naast de andere kinderen nu ook een drieling op te voeden.

Graag teruggeven als bedrijf

Als bedrijf willen wij graag teruggeven en de ouders een zorg minder geven.”. Het bedrijf heeft beloofd de komende drie maanden nog meer soortgelijke babyspullen aan het gezin te geven.
[quads id=1]

Met deze kleine bijdrage

De Stichting Vrouwen Politieke Alliantie Suriname heeft geld gegeven. “We zijn ons ervan bewust dat iedere ouder vooral nu met heel veel uitdagingen te maken krijgt. Met deze kleine bijdrage willen wij ons steentje bijdragen om deze kinderen een goede toekomst te bieden, zodat de ouders kunnen voorzien in de behoefte van de kinderen.” Dit zei Ruth Renfurm-Coutinho, ondervoorzitter van de Alliantie.

drieling FamilieNieuws Suriname
De trotse ouders samen met hun drieling
Runt een onderneming in het binnenland

Vader Adjaiso beaamt dat er nu een grote uitdaging voor hem ligt om te kunnen voorzien in het levensonderhoud van zijn kroost. Hij runt een eigen onderneming in het binnenland. “We hadden niet verwacht dat we een drieling zouden krijgen. De eerste vraag die in mij opkwam toen wij het te horen kregen was hoe ik ze moet verzorgen. Ik zal nu zeker harder moeten werken.”
Bekijk hier een video over de schattige drieling:

Lees onderstaande berichten voor meer informatie:
’s Lands Hospitaal verwelkomt drieling. 13 meerlingen in 2017!!
drieling Ziekenhuis FamilieNieuws Suriname
[quads id=1]

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.