Belangrijke waarschuwing van de politie

band Paramaribo

Waarschuwing: De politie vraagt om alert te zijn, als ineens onderweg iemand bandenpech heeft.
[quads id=1]

Nieuwe methode van beroven

In de samenleving gaat er informatie rond over een vermoedelijke nieuwe methode van beroving of diefstal.

Tijdens het rijden merken mensen dat ze te maken hebben met een platte band. Voor een veilige voortzetting van hun weg, stappen ze uit om de platte band te controleren. Hierna ontdekken zij bij het instappen in hun voertuig dat waarde volle goederen, waaronder hun tas met inhoud, is gestolen.

Het bestelen van derden

De politie vermoedt dat dit een nieuw systeem is voor het bestelen van derden. Bij een korte analyse is gebleken dat de benadeelden van een drukke plek zijn weggereden.
[quads id=1]

Gesjoemeld aan het ventiel

Vermoedelijk is ter plekke gesjoemeld aan het ventiel van de band. Bij het wegrijden moeten de benadeelden achtervolgd zijn door de vermoedelijke daders die aan de slag gaan als degene het voertuig uitstapt om de platte autoband te controleren.

Extra alert zijn

De politie vraagt om alert te zijn bij het controleren van uw platte band. Observeer uw omgeving goed om na te gaan of er geen verdachte figuren rondhangen om zo ongerief te voorkomen.
platte band waarschuwing politie FamilieNieuws SurinameBron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.