Video – Stewardess gepakt met een half miljoen USD aan boord

stewardess half miljoen buitenland FamilieNieuws

Een 25-jarige Jet Airways-stewardess zou acht reizen naar Hong Kong hebben gemaakt met illegaal contant geld dat was ingepakt in folie.
[quads id=1]

De directie ontving een tip

Devshi Kulshreshtha werd maandag gearresteerd door de directie van de airline na een verrassingscheck op een vlucht die uit Delhi vertrok. De directie ontving naar verluidt een tip.

Ze controleerden de baggage

Rond twee uur ’s ochtends kwamen onderzoekers aan boord voordat de vlucht naar Hong Kong vertrok. Ze controleerden de bagage van mevrouw Kulshreshtha. Ze waren stomverbaasd toen ze de koffer opendeden. Verborgen onder schoenen en cosmetica, proppen van 100 dollarbiljetten, elk stevig ingepakt in folie om de röntgenfoto te ontwijken.  Een half miljoen in Amerikaanse dollars.

Ze werd meteen gearresteerd

Ze werd meteen uit de vlucht gezet en later gearresteerd.
[quads id=1]
Mevrouw Kulshreshtha zou hebben verteld dat zij in de afgelopen twee maanden heel veel geld kreeg om het geld illegaal naar Hong Kong te vervoeren tijdens meerdere reizen. Het vermoeden bestaat dat zij niet de enige stewardess is die dit doet.

Een jaar geleden getrouwd

Mevrouw Kulshreshtha heeft zes jaar voor Jet Airways gewerkt.

stewardess half miljoen buitenland FamilieNieuws

Ze is een jaar geleden getrouwd met haar voormalige collega in Jet Airways, die nu 1 van de directeuren is
[quads id=1]
Bekijk hier de video erover:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.