Man heeft omgang met hond in Suriname. Pure dierenmishandeling!

man en hond FamilieNieuws Suriname

“We hopen dat het Openbaar Ministerie ambtshalve vervolgt”, zegt dierenactivist Cynthia Ashruf huilend.
[quads id=1]

Er moet een diepgaand onderzoek komen

Zij is ontdaan na een filmpje te hebben gezien van een man in Suriname die omgang heeft met een hond. Ashruf wil dat de oorsprong van het filmpje wordt achterhaald. “Er moet een diepgaand onderzoek volgen waarna er zware straffen moeten worden opgelegd. Dit is ernstige dierenmishandeling.”

Circuleren via het internet

De schokkende beelden waarbij de man het beest onbeschermd penetreert, circuleren vanaf maandag op internet. In het filmpje zijn stemmen te horen van mannen die Aucaans en Sranan spreken. De man wordt aangevuurd en wanneer hij bevredigd is, vragen zijn maten:”Kon wi luku a wooko. A kaka de ape?”, wat betekent: Laat me je penis zien. Zit er poep aan?
[quads id=1]

Of de man is klaargekomen

“Wreed man. Yu pisi’ a dagu?” , waarmee geïnformeerd wordt of de man is klaargekomen. De man antwoordt bevestigend.

Omgang met een lammetje

Ashruf: “Je wordt ziek van het dierenleed.” Ze zegt dat dit niet de eerste keer is, en verwijst naar het geval waarbij een man omgang had met een lammetje. “De arts stelde toen het misbruik vast en toch is de dader niet berecht”, zegt Ashruf duidelijk teleurgesteld.

Hond is te klein voor een mens

Dierenarts Ricky Resopawiro noemt het gebeuren niet normaal. “Dit is vertier noch genot. Het kanaal van een hond is te klein voor een mannelijk lid.”

man en hond FamilieNieuws Suriname
Voorbeeldfoto van man met hond. P.s. Dat is een buiktasje
Bacteriële infectie oplopen

Hij wijst er ook op dat de man een bacteriële infectie kan oplopen en last kan krijgen van parasieten en schimmel op het lichaam. De arts zegt dat honden die het met verschillende soortgenoten doen een geslachtsziekte kunnen ontwikkelen, die zich uit in de vorm van een tumor.
[quads id=1]

Mensen die omgang met een hond hebben

In Suriname is niet bewezen of en welke complicaties kunnen ontstaan bij mensen die omgang met een hond hebben. Hij weet ook niet of een geslachtsziekte van honden overdraagbaar is op de mens.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.