Hesdy, de van misbruik verdachte politieagent zal zijn dochter nooit vergeven

dochter Suriname

Hesdy G. zou zijn dochter meermalen seksueel hebben misbruikt. De man die politieagent is, zou dat al twee jaar lang doen.
[quads id=1]

Door leugens te verkondigen

Volgens zijn nu vijftienjarige dochter heeft haar vader haar vanaf haar dertiende seksueel misbruikt. De man zei in zijn laatste woord op de zitting van maandag dat het recht mag zegevieren. Hij blijft erbij dat hij onschuldig is en dat zijn dochter hem in deze positie heeft gebracht door leugens te verkondigen.

De moeder van het kind

De verdachte gaf aan dat hij zijn dochter nooit zal vergeven. Ze zou hem dit geflikt hebben, omdat ze er jaloers op is dat haar vader aandacht besteedt aan het kind van zijn vriendin. De moeder van het kind en de verdachte zijn gescheiden van elkaar. Het kind logeerde af en toe bij haar vader.
[quads id=1]
misbruik vader politie Suriname FamilieNieuws

Hesdy G. is vorig jaar op 16 september aangehouden.

Vertrouwen van zijn dochter geschaad

Officier van justitie, Shanta Mahadew, heeft een celstraf van vier jaar, onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht, geëist tegen de verdachte. De politieman is voorlopig op vrije voeten gesteld, omdat zijn advocaat Irene Lalji aangevoerd had dat het slachtoffer tegenstrijdige verklaringen afgelegd had. Volgens Mahadew heeft de vader het vertrouwen van zijn dochter geschaad.

Aldoor consistent geweest

Lalji vindt dat er geen wettig en overtuigend bewijs is geleverd en eiste vrijspraak van haar cliënt. Volgens de advocaat is de verdachte aldoor consistent geweest in zijn verklaringen. Hij ontkent zich schuldig gemaakt te hebben aan het feit.
[quads id=1]

Leugens door te fantaseren

Lalji betoogde dat de verklaringen van de verdachte ondersteund worden door verklaringen die getuigen afgelegd hebben. Volgens de advocaat vertelt het kind leugens door te fantaseren. Op 22 januari zal er vonnis geveld worden in deze zaak.

Gerelateerde berichten. Klik op de link om ze te lezen:
–Redactie: Politie die dochter vermoedelijk misbruikte is vrij
–Heeft Politieman Hesdy G. zijn dochter misbruikt?

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.