20-jarige misbruikte Jurgen bekent eigen neefje en nichtje te hebben misbruikt

misbruik Suriname

Verdachte Jurgen A. (20) wordt ervan verweten dat hij twee minderjarige kinderen van elf en acht jaar intiem misbruikt heeft.
[quads id=1]

Vier keer met zijn nichtje

De slachtoffers zijn een nichtje en neefje van de verdachte. De beklaagde verklaarde dat hij vier keren omgang met zijn nichtje heeft bedreven en een keertje met zijn neefje van acht jaar.

Vierde tot zijn zestiende

In die periode woonde hij bij zijn oma en sliep samen met het meisje in één kamer. De intieme handelingen vonden in de periode 2013 tot 2014 plaats. De verdachte zou zelf door een dorpsbewoner vanaf zijn vierde tot zijn zestiende jaar intiem misbruikt zijn.
[quads id=1]

Omdat hij zelf misbruikt was

De verdachte bekende het misbruiken van de kinderen aan zijn zus in 2015. De kantonrechter merkte op dat de verdachte niet het recht had om de kinderen te misbruiken, omdat hij zelf misbruikt was. Deze handeling wordt niet gerechtvaardigd. De kinderen waren acht om vier jaar.

misbruik Suriname FamilieNieuws politie

Kreeg hij pak slaag van haar

Advocaat Justina Eduards voerde aan dat de verdachte geen begeleiding en hulp heeft gehad, zodat hij over zijn trauma heen kon komen. Toen hij zijn moeder over het feit vertelde, kreeg hij een pak slaag van haar.

Psychologisch rapport

De advocaat vroeg naar een psychologisch rapport. Op 12 maart zal deze zaak verder behandeld worden.
[quads id=1]
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.