19-jarige rover probeert militair te beroven

politie Paramaribo

Een militair wist de 19-jarige RP vrijdagochtend aan te houden. RP zou samen met een ander de militair hebben beroofd van zijn bromfiets.
[quads id=1]

Liet de sleutel erin

Uit verklaring van de benadeelde blijkt dat hij over de Heerenstraat reed. Ter hoogte van een pand stopte hij zijn bromfiets en liet de contactsleutel eraan. Na de bromfiets te hebben geparkeerd, verliet hij deze om ietwat verderop te gaan urineren.

Gewapend met een mes

Bij deze gelegenheid zag hij twee onbekende mannen in de richting van zijn bromfiets gaan. Een van hen was gewapend met een mes. De benadeelde liep naar zijn bromfiets. Onder bedreiging van het mes nam een van de daders plaats op de bromfiets, terwijl zijn kompaan wegrende.
[quads id=1]

Viel van de bromfiets

Hij reed met de bromfiets over de Klipstenenstraat. De benadeelde haalde zijn dienstwapen te voorschijn waarmee hij een waarschuwingsschot in een veilige richting loste.

politie Suriname FamilieNieuws

De dader viel toen van de bromfiets. Hij werd aangehouden en overgedragen aan de ressortpolitie
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.