Watie Gazon en Chavelli Emanuels in het jaar 2018 overleden in het verkeer

Overleden Kapiting Baa Siwani Bamba Watie Gazon verkeer FamilieNiews Suriname

De verkeersbarometer telt twee doden. Het eerste geval heeft zich afgespeeld in het district Marowijne.
[quads id=1]

Is komen te overlijden

De politie van het ressort Moengo kreeg op zaterdag 6 januari de melding van een verkeersongeval in het Perica gebied alwaar de 72-jarige bijrijder Watie Gazon is komen te overlijden.

Uit verklaringen van betrokken partijen van de aanrijding reed de taxichauffeur Miquel in zijn voertuig vanuit Stolkertsijver richting Albina.

Op hun rijweg kwam

De bestuurder van het andere voertuig met vier inzittenden kwam vanuit de tegenover gestelde richting. Naar verklaring van de inzittenden zagen zij plotseling dat het voertuig dat bestuurd werd door Miquel op hun rij helft kwam.
[quads id=1]
De tegenligger probeerde uit te wijken voor het gevaar en kwam op de berm terecht. De autobestuurder verloor daarbij de controle over de besturing van het voertuig. De auto kwam wederom op het wegdek en belandde daarna in een zwampgedeelte aan de rechterzijde van de langs de weg lopende weg.

Niet onder invloed van alcohol

De mede inzittende Watie overleed ter plaatse. De ingeschakelde arts stelde de dood vast. De overige mede inzittenden en de chauffeur kwamen met de schrik vrij. Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De vermoedelijke veroorzaker is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol.

Overleden Kapiting Baa Siwani Bamba Watie Gazon verkeer FamilieNiews Suriname
Kapiting Baa Siwani Bamba Watie Gazon
Verhoord is en heengezonden

Hangende het onderzoek is het rijbewijs van de vermoedelijke veroorzaker ingevorderd.

Nabij proces-verbaal te zijn verhoord is hij heengezonden.
[quads id=1]

De jonge dame liep

Het tweede geval betreft een aanrijding, waarbij de 18-jarige voetganger Shafelie Emanuels, op zaterdag 30 december 2017 was aangereden door een auto. De jonge dame liep over de van ’t Hogerhuysstraat en werd ter hoogte van de rotonde aangereden.

Overleed op zondag 7 januari

Zij was per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis waar zij ter verpleging op de afdeling Intensive Care was opgenomen. Het verkeersslachtoffer overleed op zondag 7 januari in de ziekeninrichting.

Foto binnengekomen via Facebook
Verkeersbarometer op 2

Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De verkeersbarometer staat met het overlijden van Shafelie landelijk op 2.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.