Reggy mishandeld door ‘liefdes’ partner Melvin en tevens beroofd van Euro 3000

FamilieNieuws Suriname vechtende liefde voorbeeldfoto

Twee homo’s hebben elkaar ontmoet en gingen naar een pension aan de verlengde Welgedacht C-weg. Niet wetende dat 1 van ze mishandelt en beroofd zou worden.
[quads id=1]

Heeft zijn partner mishandeld

Melvin heeft zijn partner Reggy mishandeld met een kruk en beroofd van zijn voertuig met daarin Euro 3000 en waardevolle sieraden. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat Melvin op donderdag 4 januari door de politie in vrijheid werd gesteld.

Contact met zijn ex

Reggy haalde hem op en samen gingen die twee naar een pension. Melvin verdacht het slachtoffer dat hij nog contact onderhield met zijn ex.
[quads id=1]

Pakte toen een kruk

Hierover kregen beide mannen mot met elkaar. Melvin pakte toen een kruk en bewerkte Reggy daarmee. Na de mishandeling reed Melvin weg met het voertuig van Reggy. In de wagen had Reggy Euro 3000 en waardevolle sieraden bewaard.

Liet het voertuig op de kruising achter

De verdachte Melvin liet het voertuig op de kruising van de Indira Gandhiweg en de Welgedacht A-weg onbeheerd achter. Hij is ervandoor gegaan met het geld en de sieraden. De politie is bezig met de opsporing van Melvin.

FamilieNieuws Suriname vechtende liefde voorbeeldfoto
Voorbeeldfoto
RGD poli van Lelydorp

Reggy, die vanwege de mishandeling gewond was geraakt, werd per ontboden ambulance vervoerd naar de naar de RDG-poli van Lelydorp.
[quads id=1]
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.