Pasgeboren baby gevonden in emmer te Paramaribo

Baby gevonden Paramaribo

De politie van het ressort Kwatta heeft op maandag 8 januari de melding gekregen van een baby die aan de Rumulusweg, in het verzorgingsgebied Kwatta, te vondeling is gelegd.
[quads id=1]

Gewikkeld in een plastiek zak

Buurtbewoners hoorden reeds enkele dagen een bepaald geluid uit het aangrenzend perceel en besloten vandaag op het geluid af te gaan. Zij troffen in een emmer een pasgeboren kindje, gewikkeld in een plastiek zak. Daar bleek dat het kindje nog leeft, is hij gelijk uit de zak gehaald en is de politie ingeschakeld.

Vermoedelijk 5 dagen oud

De baby is vermoedelijk vijf dagen oud en is van het mannelijk geslacht. Hij is ter verpleging overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo.
[quads id=1]

Informatie doorgeven aan de politie

Eenieder die informatie kan verschaffen over vrouwspersonen die zwanger zijn geweest en van wie men plotseling niets meer van de zwangerschap merkt, mag deze informatie doorspelen aan de politie van het ressort Kwatta op het telefoonnummer 436132 of de Centrale Meldkamer op 115 en ook op de gratis tiplijn 179.

Voorbeeld foto
Wie is de moeder?

Het doorspelen van informatie kan leiden tot het achterhalen van de moeder van dit kind.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.