Foto’s – De herinnering aan mijn overleden vriendin 18-jarige Chavelli Emanuels

Chavelli Emanuels overleden verkeersdode familieNieuws Suriname

Rust zacht Velli😭💔
Zal je nooit meer vergeten❤️🙇🏽

Je was de beste dii de HERE me gegeven had❤️🔓💯👨🏽
Ga je mooie stem😍nooit meer hooren😭maar ook nooit vergeten ❤️ hb nu niemnd dii me gaat bellen in de nacht als k ziek bn😭en in d avond waneer ik niet kan slapen het hoefde niet zo ver te komen. Maar jha😔

We laten ht voor de HERE daar boven 🙏🏽we zullen je nooit meer vergeten❤️❤️❤️
Stekte aan de fm ❤️Emanuels❤️ en ❤️groenveld❤️en vrienden van

Chavelli Emanuels

[quads id=1]

[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.