Dankbetuiging – Esmay en Robby Sleeswijk

~Dankbetuiging~

Esmay en Robby Sleeswijk

Paramaribo 2 oktober 1950 – Rotterdam 21 november 2017

De begrafenis vond plaats op 29 november 2017
(Rotterdam )

Steeds maar klagen bij jullie ziekbed. Waarom komen die en die mij niet bezoeken? Ik ken ze niet meer. Kennen zij mij Nog? Weten ze hoe ik er nu uitzie?

God heeft jullie altijd gekend.

Terwijl jullie op bezoek zaten te wachten, trad God binnen en nam jullie Samen mee in november 2017 naar Zijn Huis, Jullie laatste rustplaats. Hij laat jullie nooit alleen/ in de steek. Nu zien jullie elkaar weer na jaren. Samen bij De Heer. Wie kan er tranen drogen, als Jezus? Nimmer geen.

De Heer is jullie Herder
(Psalm 23)

Dank aan ieder die op welke wijze dan ook condoleance geuit/getoond heeft tijdens het overlijden op 21 en 23 november 2017 en begraven op 28 en 29 november 2017 van zus en broer Esmay en Robby Sleeswijk

De nabestaanden

[quads id=1]

[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.