18-jarige Chavelli Emanuels overleden na ongeval in 2017

Het 85ste verkeersslachtoffer van 2017 is in het weekend overleden. Het betreft de 18-jarige studente uit Paramaribo, Chavelli Emanuels.

[quads id=1]

Ernstig letsel

Starnieuws verneemt dat de 18-jarige scholiere  zondag is overleden op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo na ernstig letsel.

overleden Suriname Nederland FamilieNieuws

Betrokken bij een aanrijding

De tiener was op zaterdag 30 december betrokken bij een aanrijding aan de Van ’t Hogerhuysstraat ter hoogte van de rotonde. Zij werd met ernstige letsels vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Het ontzielde lichaam

Zij heeft het helaas  niet overleefd. Het ontzielde lichaam wordt zoals gebruikelijk in beslag genomen voor obductie.

Foto binnengekomen via Facebook

[quads id=1]

In Paramaribo overleden

Zij overleed zondag omstreeks 15.30 uur het ziekenhuis op de afdeling Intensieve Care te Paramaribo

In 2017 hebbenal eerder 84 personen het leven gelaten in het verkeer. Het aantal verkeersslachtoffers is toegenomen in vergelijking met de afgelopen jaren. De laatste week van het jaar ging het aantal snel omhoog.

Vermoedelijk controle over het stuur

De 58-jarige meerijder Shirley Wolff-Manhoef liet als laatste het leven in 2017. De auto waarin ze zat sloeg op 30december 2017 over de kop nadat de autobestuurder vermoedelijk de controle over de besturing van het voertuig had verloren.

Alcohol lucht blies

De autobestuurder die 835 milligram uitgeademde alcohollucht blies, is na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten.De ontzielde lichamen van de verkeersslachtoffers zijn voor obductie in beslag genomen.

Slachtoffers heeft geëist

In 2013 zijn 75 mensen en in 2014 zijn 71 personen omgekomen in het verkeer. In 2015 zijn 59 verkeersdoden genoteerd, terwijl 2016 75 slachtoffers heeft geëist

[quads id=1]

gerelateerde berichten:

Overleden – 21-jarige studente Kawita Chietra
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.