Shailesh betast en mishandelt vrouw in het openbaar en veroorzaakt schietpartij

moeder Paramaribo

Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) heeft op maandag 1 januari twee verdachten aangehouden en overgedragen aan de politie van het ressort Kwatta.
[quads id=1]

Begon de dames te betasten

Shailesh L. (35) is aangehouden voor het betasten van een vrouwspersoon die zich voor een winkel bevond. De vrouw zat in een groep te borrelen voor de winkel. Shailesh die later erbij kwam, begon de dames in de groep te betasten.

Enkele slagen incasseren

De dames keurden dit af en één hunner verzette zich. Deze dame moest enkele slagen incasseren, omdat zij zich afweerde tegen Shailesh. Omstanders bemoeiden zich met de zaak om erger te voorkomen.
[quads id=1]

In zijn rechteroog geraakt

De 28-jarige Virendra, neef van het slachtoffer die erbij was, haalde een alarmpistool uit zijn voertuig waarmee hij in de menigte schoot. Een man die de vechtenden uit elkaar probeerde te halen, is aan zijn rechteroog geraakt door het schot uit het alarmpistool. Zijn goede intentie om de vechtersbazen uit elkaar te halen, liep verkeerd af.
[quads id=1]

aanraken vrouw ongewenste intimiteiten FamilieNieuws Suriname
Voorbeeldfoto
Aangesproken en heengezonden

Door het vuurwapen geweld dat is toegepast en het verwonden van een onschuldige is ook Virendra N. aangehouden voor mishandeling. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Shailesh na verhoor, aangesproken en heengezonden, terwijl Virendra in verzekering is gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.