Video – The Voice avontuur voor Bryan Muntslag ten einde

Muntslag Bryan the Voice FamilieNieuws Suriname Nederland

Bryan Muntslag heeft de battle ronde van ‘The Voice of Holland’ niet gehaald. Hij kreeg van coach Ali B het nummer ‘Ain’t no mountain high enough’ te zingen tegen Aïsha Gill, die in het voordeel is gekozen.
[quads id=1]

Het einde voor de zanger

Dit betekent het einde voor de zanger in dit hoofdstuk. Want ook in de steal corner kwam hij niet.

Muntslag zong zijn longen uit zijn lijf en liet zich van zijn beste zijde zien, zoals zijn vriend Jörgen Rayman hem als boodschap meegaf. Maar zowel de jury als coach Ali B vonden zijn tegenstaander toch sterker klinken. Misschien een beetje nadelig voor Muntslag hoe hij het nummer nooit eerder heeft gezongen, waardoor het helemaal nieuw voor hem was.

Wat hij het beste kon

Het ging voor de zanger een beetje stroef bij het oefenen, maar toen hij het eenmaal ‘voelde’, deed hij niks anders dan tonen wat hij het beste kon; zingen!
[quads id=1]

Het beste uit elkaar halen

Ondanks Anouk vond dat hij en Gill het nummer eer aan deden en Waylon het een te gekke battle vond, gingen zij eerder voor Gill. Sanne, die het een ongelooflijk charmant optreden vond, had liever dat Muntslag bleef. “Zij halen het beste uit elkaar naar boven, maar ik kies voor Aïsha”, besloot Ali uiteindelijk.

Muntslag Bryan the Voice FamilieNieuws Suriname Nederland

Emotioneel en gebroken

Heel emotioneel en gebroken kwam Muntslag vol tranen de studio uit na zijn ‘verlies’. Gelukkig had hij zijn mensen bij zich die hem konden troosten. Een van ze was Clifton Braam, die hem bemoedigende woorden toesprak. “Het was voor mij een fantastisch avontuur. Ik heb geen spijt dat ik heb meegedaan.”

Bekijk de uitzending

Dit is niet het einde voor Muntslag. Want deze maand geeft hij zijn eigen concert in theater Thalia.
Bekijk hier de uitzending van gisteravond:

Had je de allereerste aflevering nog niet gezien? Bekijk hem hier:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.