Video – Vincent Jampa verdacht van moord op Alex Riley te Paramaribo

alex Riley vermoord FamilieNieuws Suriname

De politie is op zoek naar Vincent Roberto Jampa. De man die over 10 dagen, 35 jaar wordt, wordt ervan verdacht zich schuldig gemaakt te hebben aan moord en doodslag.
[quads id=1]

Doodschoten te Munder

De politie zoekt hem in verband met de moord op Alex Riley. De man is op 1 januari doodgeschoten aan de Doewatrastraat te Munder.

alex Riley vermoord FamilieNieuws Suriname
De vermoorde Alex Riley
In het gezicht geschoten

Bij aankomst op het adres heeft de politie het levenloze lichaam van Riley aangetroffen. Hij is vermoedelijk met een jachtgeweer in het gezicht geschoten. Het lijk van de man is voor obductie in beslag genomen.
[quads id=1]

In haar opsporingsbericht

Jampa is geboren op 15 januari 1983 en woont aan de Doewatrastraat 79, meldt de politie in haar opsporingsbericht.

opsporing roberto Jampa moord doodlag doodgeschoten Paramaribo

Er kan contact gemaakt worden

Informatie over Vincent Roberto Jampa kan worden doorgegeven aan de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname op de telefoonnummers 403645, 402736, 403252 en de Centrale Meldkamer op 115. Er kan ook contact worden gemaakt met de dichtstbijzijnde politiepost.

Bekijk hier de uitzending van Waakhond over de moord:

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.