Moeder over vermiste 13-jarige K.V. ‘Mijn dochter heeft me schande gegeven’

HIV Suriname

“Ze had nog dezelfde kleren aan en ze stonk verschrikkelijk.” Zo omschrijft de moeder haar dertienjarige dochter KV.
[quads id=1]

Dinsdag als vermist opgegeven

Het meisje was vorige week dinsdag als vermist opgegeven bij de politie van Latour nadat ze een dag eerder niet naar huis was teruggekeerd na een bezoekje aan een winkel. De politie gelastte opsporing en de moeder plaatste een oproep op Facebook.

Aangehouden en opgesloten

Vorige week woensdag, een dag na de aangifte, meldde de 22-jarige Rosinio F., alias Guno, zich bij het politiebureau. Hij verklaarde die maandag omgang met het meisje te hebben gehad thuis bij een vriend van hem. Daarna zou het meisje vertrokken zijn met de bedoeling om naar huis te gaan. Hij is na zijn relaas meteen aangehouden en opgesloten.
[quads id=1]

Gelijk naar huis moest komen

De moeder zegt dat haar dochter heeft verteld dat ze zich met chauffeurs in PL-bussen ophield. Hoewel het haar “gelukkig” stemt dat het kind terecht is, maakt dit haar niet minder bezorgd. “Ik ken mijn dochter niet zo.” Ze vertelt dat haar dochter de bewuste maandagavond naar de winkel was gegaan voor haar oma waar ze op bezoek waren. “Ik zei nog dat ze niet te laat op straat moest blijven en gelijk naar huis moest komen.”

Met iemand afgesproken

Toen het kind na enige tijd niet kwam opdagen, besloot de moeder om alvast naar huis te gaan. Ze vroeg de oma om het meisje naar huis te sturen zodra ze daar arriveerde. Achteraf bleek de tiener met iemand te hebben afgesproken. intiem misbruik FamilieNieuws Suriname

Contact onderhield met Rosinio

De moeder zegt dat ze er naderhand via haar telefoon, die het meisje regelmatig gebruikt, achter is gekomen dat haar dochter contact onderhield met Rosinio.
[quads id=1]

Eerdere berichten:
22-jarige Rosinio aangehouden na intiem misbruik vermiste 13-jarige
Vermiste 13-jarige weer terecht. 22-jarig ‘vriendje’ nog steeds opgesloten

Bron: DWT
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.