50-jarige man vermist en vermoedelijk verdronken

verdronken Suriname

De politie van Brokopondo kreeg donderdagmiddag omstreeks 12.30 uur melding van een vermissing van een manspersoon in de Surinamerivier, nabij ‘Baling Pasie’ te Brokopondo. De man is vermoedelijk verdronken.
[quads id=1]

Plotseling in de diepte zakte

Brandweervoorlichter Ulrich Coats zegt dat het gaat om een man van ongeveer 50 jaar. Hij liep volgens bekomen informatie in het relatief ondiepe gedeelte van de oever toen hij plotseling in de diepte wegzakte.

Zoekactie in de rivier

De ingeschakelde duikers van het Korps Brandweer Suriname hebben op dezelfde dag ter plaatse een zoekactie in de rivier uitgevoerd.
[quads id=1]
verdonken vermissing Suriname Familienieuws

Gestaakt vanwege de avond

Deze zoekactie werd omstreeks 18.30 uur gestaakt vanwege het invallen van de avond. Vrijdagmorgen is het duikersteam van de KBS wederom uitgerukt naar de locatie om de zoekactie voort te zetten.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.