Vermiste 13-jarige weer terecht. 22-jarig ‘vriendje’ nog steeds opgesloten

HIV Suriname

K.V. die vorige week als vermist werd opgegeven, is intussen weer terecht. Dat verneemt de redactie van DWT van een familielid van de tiener.
[quads id=1]

Ingesloten door de politie

In deze zaak is de 22-jarige Rosinio F. alias Guno aangehouden en ingesloten door de politie van Latour.

De verdachte meldde zich aan op het politiebureau nadat hij had begrepen dat het meisje met wie hij op 25 december omgang heeft gehad sedertdien werd vermist.

Na zijn snode daad

Volgens Rosinio F. heeft het slachtoffer de woning na zijn snode daad verlaten met de bedoeling terug naar huis te gaan. Ze is die dag echter niet naar huis gekeerd.
[quads id=1]
intiem misbruik FamilieNieuws Suriname

28 december weer terecht

Haar moeder deed de volgende dag aangifte van vermissing en publiceerde ook een oproep op Facebook. De redactie verneemt dat de tiener op donderdag 28 december weer terecht was. Vernomen wordt dat het kind zich in PL-bussen ophield. Rosinio F. is nog steeds ingesloten. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Eerdere berichten:
22-jarige Rosinio aangehouden na intiem misbruik vermiste 13-jarige

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.